Nopea nakkistroganoff - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea nakkistroganoff

Nopea nakkistroganoff
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 - 400 g
Nakkeja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
Öljyä
200 g
Paseerattua tomaattia
1 dl
Lihalientä
Mustapippuria
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
1 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Herkkukurkku

Näin teet

1

Paloittele nakit. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista nakit öljyssä pannussa ja siirrä kattilaan. Ruskista myös sipulisilppu kevyesti ja siirrä kattilaan. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja tilkka lihalientä sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti. Sekoita joukkoon kerma ja tarkista maku. Kuutioi herkkukurkku ja sirottele kuutiot kastikkeen pinnalle. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

2

Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja tilkka lihalientä sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti. Sekoita joukkoon kerma ja tarkista maku.

200 g
Paseerattua tomaattia
1 dl
Lihalientä
Mustapippuria
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
1 dl
Ruokakermaa
3

Kuutioi herkkukurkku ja sirottele kuutiot kastikkeen pinnalle. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

1 kpl
Herkkukurkku
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 15.5.2019