Leikkaa broccolinit kolmeen osaan. Pilko nakit. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja hienonna purjo.
Kuumenna öljy isossa kattilassa. Paista nakkeja, porkkanoita ja purjoa 5 minuuttia. Lisää tomaattipyree, vesi ja liemikuutiot. Mausta oreganolla, lisää laakerinlehdet ja keitä 10 minuuttia.
Lisää broccolinit keittoon ja keitä 5 minuuttia.
Lisää tortellonit ja keitä vielä 3–5 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
Raasta keittoannosten päälle parmesaania ja viimeistele basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
227
951
18,3 g
6,0 g
3,8 g
3,8 g
2,5 g
11,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
7 dl Vettä,
2 tl Kuivattua oreganoa,
Laakerinlehteä,
250 g (1 rs) juustotäytteisiä tortelloneja,
1 dl Raastettua parmesaania.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli