Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nopea tortelloni-nakkikeitto

Nopea tortelloni-nakkikeitto

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broccolinilla rikastettu, juustotortelloneista tehty helppo ja herkullinen nakkikeitto maistuu koko perheelle.

Ainekset

200 g
(1 ps) broccolinia eli varsiparsakaalia
280 - 300 g
(10 kpl) nakkeja
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Purjo
1 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
7 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutiota
2 tl
Kuivattua oreganoa
2 kpl
Laakerinlehteä
250 g
(1 rs) juustotäytteisiä tortelloneja
1 dl
Raastettua parmesaania
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa broccolinit kolmeen osaan. Pilko nakit. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja hienonna purjo.

200 g
(1 ps) broccolinia eli varsiparsakaalia
280 - 300 g
(10 kpl) nakkeja
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Purjo
2

Kuumenna öljy isossa kattilassa. Paista nakkeja, porkkanoita ja purjoa 5 minuuttia. Lisää tomaattipyree, vesi ja liemikuutiot. Mausta oreganolla, lisää laakerinlehdet ja keitä 10 minuuttia.

1 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
7 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutiota
2 tl
Kuivattua oreganoa
2 kpl
Laakerinlehteä
3

Lisää broccolinit keittoon ja keitä 5 minuuttia.

4

Lisää tortellonit ja keitä vielä 3–5 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.

250 g
(1 rs) juustotäytteisiä tortelloneja
5

Raasta keittoannosten päälle parmesaania ja viimeistele basilikalla.

1 dl
Raastettua parmesaania
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 8.10.2018
Muokattu: 27.4.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

227

951

18,3 g

6,0 g

3,8 g

3,8 g

2,5 g

11,5 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tomaattipyreetä,

7 dl Vettä,

2 tl Kuivattua oreganoa,

Laakerinlehteä,

250 g (1 rs) juustotäytteisiä tortelloneja,

1 dl Raastettua parmesaania.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli