Leikkaa broccolinit kolmeen osaan. Pilko nakit. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja hienonna purjo.
Kuumenna öljy isossa kattilassa. Paista nakkeja, porkkanoita ja purjoa 5 minuuttia. Lisää tomaattipyree, vesi ja liemikuutiot. Mausta oreganolla, lisää laakerinlehdet ja keitä 10 minuuttia.
Lisää broccolinit keittoon ja keitä 5 minuuttia.
Lisää tortellonit ja keitä vielä 3–5 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
Raasta keittoannosten päälle parmesaania ja viimeistele basilikalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
375
89
6,3 g
1,3 g
3,0 g
3,0 g
2,5 g
4,3 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä,
7 dl Vettä,
2 tl Kuivattua oreganoa,
Laakerinlehteä,
1 rasia (250 g) juustotäytteisiä tortelloneja,
1 dl Raastettua parmesaania.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli