Sulata taikinat ja leikkaa ne kahtia. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sivele sillä taikinapalojen reunat. Jaa kirjolohifileet taikinapaloille ja nosta päälle vierekkäin parsapalat. Sekoita lopun keltuaisen joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli. Nostele seos päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 12–14 minuuttia.Paistolämpötila: 225 astettaPaistoaika 12 - 14 min.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.