Nopeat parsa-savulohipiiraat - Yhteishyvä

Nopeat parsa-savulohipiiraat

???
Kappaleita
8
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Vihreää parsaa
4 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
Viipaloitua kylmäsavukirjolohifileetä (90 g)
100 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
Kananmunan keltuainen
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Sulata taikinat ja leikkaa ne kahtia. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sivele sillä taikinapalojen reunat. Jaa kirjolohifileet taikinapaloille ja nosta päälle vierekkäin parsapalat. Sekoita lopun keltuaisen joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli. Nostele seos päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 12–14 minuuttia.Paistolämpötila: 225 astettaPaistoaika 12 - 14 min.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa