Nopeat parsa-savulohipiiraat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopeat parsa-savulohipiiraat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Vihreää parsaa
4 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
Viipaloitua kylmäsavukirjolohifileetä (90 g)
100 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
Kananmunan keltuainen
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinat ja leikkaa ne kahtia. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sivele sillä taikinapalojen reunat. Jaa kirjolohifileet taikinapaloille ja nosta päälle vierekkäin parsapalat. Sekoita lopun keltuaisen joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli. Nostele seos päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 12–14 minuuttia.Paistolämpötila: 225 astettaPaistoaika 12 - 14 min.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.