Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopsat pippuripihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 tl
Rouhittua roseepippuria
1 1/2 tl
Rouhittua viherpippuria
Öljyä tai margariinia paistamiseen

Kastike:

1 kpl
Pakastetomaattisalsaa
1 kpl
Kanttarellituorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Muotoile taikinasta kolme tai neljä tasakokoista ohutta pihviä. Paista pihvejä keskikertaisella lämmöllä viitisen minuuttia kummaltakin puolelta pihvien paksuudesta riippuen. Ripottele pinnalle suolaa ja rouhittua pippuria. Valmista kastike. Kuumenna kattilassa tomaattisalsa ja sekoita joukkoon rasia kantarellituorejuustoa. Tarjoa lisänä perunoita tai perunasosetta ja salaattia tai raastetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.