Nopsat pippuripihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopsat pippuripihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 tl
Rouhittua roseepippuria
1 1/2 tl
Rouhittua viherpippuria
Öljyä tai margariinia paistamiseen

kastike:

1 kpl
Pakastetomaattisalsaa
1 kpl
Kanttarellituorejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Muotoile taikinasta kolme tai neljä tasakokoista ohutta pihviä. Paista pihvejä keskikertaisella lämmöllä viitisen minuuttia kummaltakin puolelta pihvien paksuudesta riippuen. Ripottele pinnalle suolaa ja rouhittua pippuria. Valmista kastike. Kuumenna kattilassa tomaattisalsa ja sekoita joukkoon rasia kantarellituorejuustoa. Tarjoa lisänä perunoita tai perunasosetta ja salaattia tai raastetta.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.