Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nyhtöbroileri

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Broilerin koipireisiä
4 dl
Kolajuomaa
3 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Ketsuppia
1 tl
Chilirouhetta
1 kpl
Sipuli
1 cm
Pala inkivääriä
1/2 kpl
Kanaliemikuutiota

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita nyhtöbroilerin kypsennysliemi kolajuomasta, soijasta, ketsupista ja chilistä. Lisää raastettu inkivääri, paloiteltu sipuli ja murennettu liemikuutio. Pane broilerinkoivet uunivuokaan, kaada päälle liemi ja peitä vuoka. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.

Nosta broilerinkoivet liemestä ja revi pieniksi suikaleiksi. Mittaa 2 desiä lientä kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on vajaa puolet liemestä. Sekoita liemi kanasuikaleisiin. Kuumenna ennen tarjoamista. Tarjoa esim. tortillojen, ananassalsan, paputäytteen ja paholaisen kastikkeen sekä coleslawn kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

591

2474

38,8 g

11,3 g

14,5 g

13,5 g

0,3 g

46,3 g

3,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Chilirouhetta,

1 cm Pala inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli