Nyhtöbroileri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nyhtöbroileri

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Broilerin koipireisiä
4 dl
Kolajuomaa
3 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Ketsuppia
1 tl
Chilirouhetta
1 kpl
Sipuli
1 cm
Pala inkivääriä
1/2 kpl
Kanaliemikuutiota

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita nyhtöbroilerin kypsennysliemi kolajuomasta, soijasta, ketsupista ja chilistä. Lisää raastettu inkivääri, paloiteltu sipuli ja murennettu liemikuutio. Pane broilerinkoivet uunivuokaan, kaada päälle liemi ja peitä vuoka. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.

Nosta broilerinkoivet liemestä ja revi pieniksi suikaleiksi. Mittaa 2 desiä lientä kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on vajaa puolet liemestä. Sekoita liemi kanasuikaleisiin. Kuumenna ennen tarjoamista. Tarjoa esim. tortillojen, ananassalsan, paputäytteen ja paholaisen kastikkeen sekä coleslawn kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2474

591

38,8 g

11,3 g

14,5 g

13,5 g

0,3 g

46,3 g

3,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Chilirouhetta,

1 cm Pala inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli