Nyhtöbroileri
Ainekset
Valmistus
Sekoita nyhtöbroilerin kypsennysliemi kolajuomasta, soijasta, ketsupista ja chilistä. Lisää raastettu inkivääri, paloiteltu sipuli ja murennettu liemikuutio. Pane broilerinkoivet uunivuokaan, kaada päälle liemi ja peitä vuoka. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.
Nosta broilerinkoivet liemestä ja revi pieniksi suikaleiksi. Mittaa 2 desiä lientä kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on vajaa puolet liemestä. Sekoita liemi kanasuikaleisiin. Kuumenna ennen tarjoamista. Tarjoa esim. tortillojen, ananassalsan, paputäytteen ja paholaisen kastikkeen sekä coleslawn kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
598
2500
38,8 g
11,3 g
15,3 g
14,0 g
1,3 g
46,8 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Chilirouhetta,
1 cm Pala inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli