Sekoita nyhtöbroilerin kypsennysliemi kolajuomasta, soijasta, ketsupista ja chilistä. Lisää raastettu inkivääri, paloiteltu sipuli ja murennettu liemikuutio. Pane broilerinkoivet uunivuokaan, kaada päälle liemi ja peitä vuoka. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.
Nosta broilerinkoivet liemestä ja revi pieniksi suikaleiksi. Mittaa 2 desiä lientä kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on vajaa puolet liemestä. Sekoita liemi kanasuikaleisiin. Kuumenna ennen tarjoamista. Tarjoa esim. tortillojen, ananassalsan, paputäytteen ja paholaisen kastikkeen sekä coleslawn kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2474
591
38,8 g
11,3 g
14,5 g
13,5 g
0,3 g
46,3 g
3,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Chilirouhetta,
1 cm Pala inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli