Nyyttisilakat

Nappaa talteen!
| 400 g | silakkafileitä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1/2 kpl | sipulia |
| 150 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 100 g | maustettua tuorejuustoa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| mustapippuria |
- 1.
Paloittele kalafileet. Silppua sipuli, leikkaa porkkanat erittäin ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi sienet. Jaa kalapalat neljälle isolle folioarkille. Ripottele kaloille suolaa, pippuria ja sitruunanmehua. Laita kasvikset kalapalojen päälle keoksi. Notkista hunaja mikroaaltouunissa. Sekoita se tuorejuustoon. Laita juustonokare jokaisen kala-kasviskeon päälle. Ummista foliopalat nyyteiksi ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Nyytit voi myös grillata.
Nyyttisilakat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | silakkafileitä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1/2 kpl | sipulia |
| 150 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 100 g | maustettua tuorejuustoa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Paloittele kalafileet. Silppua sipuli, leikkaa porkkanat erittäin ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi sienet. Jaa kalapalat neljälle isolle folioarkille. Ripottele kaloille suolaa, pippuria ja sitruunanmehua. Laita kasvikset kalapalojen päälle keoksi. Notkista hunaja mikroaaltouunissa. Sekoita se tuorejuustoon. Laita juustonokare jokaisen kala-kasviskeon päälle. Ummista foliopalat nyyteiksi ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Nyytit voi myös grillata.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























