Omenainen kasviskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen kasviskeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

5 kpl
Perunaa
2 kpl
Omenaa
300 g
Kukkakaalia
2 rkl
Öljyä
2 tl
Kurkumaa
8 dl
Vettä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 dl
Coctail-kurkkukuutioita
200 g
Sipulisekoitus-ruoanlaittofraichea

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat ja omenat. Pieni kukkakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota kurkumaa ja kasviksia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutio ja cocktailkurkut. Keitä 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää joukkoon ruoanlaittofraiche. Kuumenna. Mausta suolalla tarvittaessa. Tarjoa keitto hyvän leivän kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.