Omenainen punasipulihilloke
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.
| 500 g | punasipulia |
| 3 dl | omena-rypälemehua |
| 1 dl | hillosokeria |
| 1 dl | balsamiviinietikkaa |
| suolaa |
- 1.
Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.
Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.
Omenainen punasipulihilloke
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punasipulia |
| 3 dl | omena-rypälemehua |
| 1 dl | hillosokeria |
| 1 dl | balsamiviinietikkaa |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.
Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























