Omenainen punasipulihilloke
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.
| 500 g | punasipulia |
| 3 dl | omena-rypälemehua |
| 1 dl | hillosokeria |
| 1 dl | balsamiviinietikkaa |
| suolaa |
- 1.
Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.
Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.
Omenainen punasipulihilloke
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punasipulia |
| 3 dl | omena-rypälemehua |
| 1 dl | hillosokeria |
| 1 dl | balsamiviinietikkaa |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.
Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












