Omenainen punasipulihilloke - Yhteishyvä

Omenainen punasipulihilloke

???
Kappaleita
1
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Punasipulia
3 dl
Omena-rypälemehua
1 dl
Hillosokeria
1 dl
Balsamiviinietikkaa
Suolaa

Näin teet

1

Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.

Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa