Omenainen punasipulihilloke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen punasipulihilloke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.

Ainekset

500 g
Punasipulia
3 dl
Omena-rypälemehua
1 dl
Hillosokeria
1 dl
Balsamiviinietikkaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.

Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.