
Omenapiirakan makuinen tuorepuuro
Ainekset
Valmistus
Sekoita kaurahiutaleet, omenamehu, rahka, kaneli ja vaniljasokeri keskenään. Peitä kulho kelmulla. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään 3 tuntia.
Sekoita omenakuutiot tai -raaste puuroon. Makeuta puuro vasta juuri ennen syömistä.
Vinkki: Lisää puuroon lisäkuiduksi ja sakeuttajaksi 1 rkl chiansiemeniä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
246
1030
3,0 g
0,5 g
39,0 g
15,5 g
5,0 g
11,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kanelia,
0,5 tl Vaniljasokeria,
Hunajaa tai sokeria maun mukaan.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli