Omenapiirakan makuinen tuorepuuro - Yhteishyvä

Omenapiirakan makuinen tuorepuuro

Omenapiirakan makuinen tuorepuuro
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Sekoita rahkalla rikastettu tuorepuuro illalla jääkaappiin ja viimeistele aamulla tuoreilla omenakuutioilla.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
Omenatäysmehua
1 dl
Rahkaa
1/2 tl
Kanelia
1/2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Omenakuutioita tai -raastetta
Hunajaa tai sokeria maun mukaan

Näin teet

1

Sekoita kaurahiutaleet, omenamehu, rahka, kaneli ja vaniljasokeri keskenään. Peitä kulho kelmulla. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään 3 tuntia.

2 dl
Täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
Omenatäysmehua
1 dl
Rahkaa
1/2 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Kanelia
2

Sekoita omenakuutiot tai -raaste puuroon. Makeuta puuro vasta juuri ennen syömistä.

Vinkki: Lisää puuroon lisäkuiduksi ja sakeuttajaksi 1 rkl chiansiemeniä.

1 dl
Omenakuutioita tai -raastetta
Hunajaa tai sokeria maun mukaan
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2017
Muokattu: 9.8.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g72 g
Proteiinia11 g21 g
Rasvaa3 g6 g
Kuituja4 g8 g
Energiaa kj956 1912
Energiaa kcal229 457

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Kanelia

  • 0.5 tl Vaniljasokeria

  • 1 dl Omenakuutioita tai -raastetta

  • Hunajaa tai sokeria maun mukaan

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g72 g
Proteiinia11 g21 g
Rasvaa3 g6 g
Kuituja4 g8 g
Energiaa kj956 1912
Energiaa kcal229 457

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl Kanelia

  • 0.5 tl Vaniljasokeria

  • 1 dl Omenakuutioita tai -raastetta

  • Hunajaa tai sokeria maun mukaan

Resepti
Anu Brask

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.