Kuori ja lohko juurekset. Siirrä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta päälle öljy ja lisää suola. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla kypsiksi, 40–45 minuuttia. Mausta kasvikset hunajalla ja seesaminsiemenillä. Yhdistä appelsiinivinegretin ainekset. Huuhtele salaatti ja revi se vadille. Lisää lämpimät paahdetut juurekset ja valuta päälle appelsiinivinegrettiä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1236
295
21,0 g
2,3 g
21,0 g
17,5 g
7,0 g
2,3 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Jää- tai roomansalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli