Paahdettu paprikasalsa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdettu paprikasalsa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Paahdettu paprikasalsa maistuu grillilihan lisukkeena.

Ainekset

2 kpl
Punaista paprikaa
1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda paprikoita halkaistuina grillissä tai grillivastusten alla, kunnes ne tummuvat kunnolla pinnalta. Nosta lämpimät paprikat pakastepussiin ja sulje pussi. Anna seistä 10 minuuttia. Kuori paprikat ja leikkaa kuoritun punasipulin kanssa pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon öljy, etikka ja hienonnettu basilika. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.7.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.