Paahdettu paprikasalsa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu paprikasalsa

???
Paahdettu paprikasalsa maistuu grillilihan lisukkeena.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Punaista paprikaa
1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Paahda paprikoita halkaistuina grillissä tai grillivastusten alla, kunnes ne tummuvat kunnolla pinnalta. Nosta lämpimät paprikat pakastepussiin ja sulje pussi. Anna seistä 10 minuuttia. Kuori paprikat ja leikkaa kuoritun punasipulin kanssa pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon öljy, etikka ja hienonnettu basilika. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 7.7.2014
Muokattu: 20.5.2019