Paahdetut kylmäsavulohileivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut kylmäsavulohileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Avokado
1/2 kpl
Kurkkua
150 g
Kylmäsavulohta
2 rkl
Ruohosipulia
Sitruunaa
1 kpl
Patonki
2 rkl
Öljyä
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori ja viipaloi avokado. Pese ja viipaloi kurkku. Irrota kylmäsavulohiviipaleet. Hienonna ruohosipuli. Pese ja leikkaa sitruunasta koristeviipaleita. Purista toisesta puolesta mehua. Leikkaa patonki paloiksi. Voitele leivät öljyllä ja paahda niitä uunissa 225 asteessa noin 3 minuuttia. Päällystä leivät kylmäsavulohella, avokadolla ja kurkulla. Lisää mausteeksi ruohosipulia, sitruunamehua ja mustapippuria. Lisää sitruunaviipale koristeeksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.