Paahdetut vuohenjuustoleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut vuohenjuustoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 - 2 rkl
Öljyä tai rasvaa
4 kpl
Vaaleaa leipää
8 kpl
(100 g) vuohenjuustoa
Hunajaa
40 g
Saksan- tai pekaanipähkinöitä
Salaattia

tarjoiluun

Keltaista hedelmää esim. sharon
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna rasva pannulla ja paista leipäviipaleet rapeiksi. Nosta leivät leivinpaperille pellille ja leikkaa juustoviipaleet päälle. Paloittele pähkinät veitsellä ja ripottele leipien pinnalle. Valuta hunajaa päälle. Paista 250-asteisessa uunissa juuri sen verran, että juusto pehmenee ja saa väriä, mutta ei sula. Nosta leivät alkupalalautasille salaattipedin päälle. Viipaloi lisäkkeeksi esimerkiksi sharonia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.12.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.