Paahdetut vuohenjuustoleivät
15 min

Nappaa talteen!
| 1 - 2 rkl | öljyä tai rasvaa |
| 4 kpl | vaaleaa leipää |
| 8 kpl | (100 g) vuohenjuustoa |
| hunajaa | |
| 40 g | saksan- tai pekaanipähkinöitä |
| salaattia | |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| keltaista hedelmää esim. sharon | |
| salaattia | |
- 1.
Kuumenna rasva pannulla ja paista leipäviipaleet rapeiksi. Nosta leivät leivinpaperille pellille ja leikkaa juustoviipaleet päälle. Paloittele pähkinät veitsellä ja ripottele leipien pinnalle. Valuta hunajaa päälle. Paista 250-asteisessa uunissa juuri sen verran, että juusto pehmenee ja saa väriä, mutta ei sula. Nosta leivät alkupalalautasille salaattipedin päälle. Viipaloi lisäkkeeksi esimerkiksi sharonia.
Paahdetut vuohenjuustoleivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 - 2 rkl | öljyä tai rasvaa |
| 4 kpl | vaaleaa leipää |
| 8 kpl | (100 g) vuohenjuustoa |
| hunajaa | |
| 40 g | saksan- tai pekaanipähkinöitä |
| salaattia | |
Tarjoiluun | |
| keltaista hedelmää esim. sharon | |
| salaattia | |
Valmistus
- 1
Kuumenna rasva pannulla ja paista leipäviipaleet rapeiksi. Nosta leivät leivinpaperille pellille ja leikkaa juustoviipaleet päälle. Paloittele pähkinät veitsellä ja ripottele leipien pinnalle. Valuta hunajaa päälle. Paista 250-asteisessa uunissa juuri sen verran, että juusto pehmenee ja saa väriä, mutta ei sula. Nosta leivät alkupalalautasille salaattipedin päälle. Viipaloi lisäkkeeksi esimerkiksi sharonia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























