Paahtokylki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahtokylki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 kg
Porsaan grillikylkeä, kylkipaisti

pintaan:

1/2 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Makeaa sinappia
1/2 dl
Vaaleaa siirappia tai fariinisokeria
1/2 tl
Musta- tai roseepippurirouhetta
1 tl
Hienonnettua rosmariinia
Suolaa

päälle:

1/2 dl
Korppujauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta liha lämpenemään huoneenlämpöön uunipannulle pari tuntia ennen paistamista tai grillaamista uunissa. Sekoita maustekastikkeen aineet ja sivele sillä lihapalan lihainen puoli. Ripottele päälle korppujauhe. Kypsennä lihaa uunissa maustepuoli päälläpäin 200 asteessa 30-40 minuuttia tai grillissä ensin 5-10 minuuttia ja sitten uunissa 100 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa liha täysin kypsänä keitettyjen kasvisten ja vaikkapa riisinuudelin kanssa. Seuraksi sopii myös hapanimelä valmiskastike.

Resepti:
PIrjo Muurinen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.