Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 kgporsaan grillikylkeä, kylkipaisti

Pintaan:

1/2 dlketsuppia
1/2 dlmakeaa sinappia
1/2 dlvaaleaa siirappia tai fariinisokeria
1/2 tlmusta- tai roseepippurirouhetta
1 tlhienonnettua rosmariinia
suolaa

Päälle:

1/2 dlkorppujauhetta

Valmistus

  1. 1

    Nosta liha lämpenemään huoneenlämpöön uunipannulle pari tuntia ennen paistamista tai grillaamista uunissa. Sekoita maustekastikkeen aineet ja sivele sillä lihapalan lihainen puoli. Ripottele päälle korppujauhe. Kypsennä lihaa uunissa maustepuoli päälläpäin 200 asteessa 30-40 minuuttia tai grillissä ensin 5-10 minuuttia ja sitten uunissa 100 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa liha täysin kypsänä keitettyjen kasvisten ja vaikkapa riisinuudelin kanssa. Seuraksi sopii myös hapanimelä valmiskastike.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
Yhteishyvä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä