Paahtokylki - Yhteishyvä

Paahtokylki

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Porsaan grillikylkeä, kylkipaisti

PINTAAN:

1/2 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Makeaa sinappia
1/2 dl
Vaaleaa siirappia tai fariinisokeria
1/2 tl
Musta- tai roseepippurirouhetta
1 tl
Hienonnettua rosmariinia
Suolaa

PÄÄLLE:

1/2 dl
Korppujauhetta

Näin teet

1

Nosta liha lämpenemään huoneenlämpöön uunipannulle pari tuntia ennen paistamista tai grillaamista uunissa. Sekoita maustekastikkeen aineet ja sivele sillä lihapalan lihainen puoli. Ripottele päälle korppujauhe. Kypsennä lihaa uunissa maustepuoli päälläpäin 200 asteessa 30-40 minuuttia tai grillissä ensin 5-10 minuuttia ja sitten uunissa 100 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa liha täysin kypsänä keitettyjen kasvisten ja vaikkapa riisinuudelin kanssa. Seuraksi sopii myös hapanimelä valmiskastike.

Resepti
PIrjo Muurinen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa