Paahtopaistivoileipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahtopaistivoileipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Ruisleipää
2 rkl
Voileipämargariinia
Jääsalaatinlehtiä
150 - 200 g
Paahtopaistiviipaleita
1 kpl
Iso herkkukurkku
3 - 4 rkl
Remoulade-kastiketta
2 rkl
Paahdettuja sipulihiutaleita
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sipaise leiville levite. Aseta päälle salaatinlehdet, paahtopaistiviipaleet ja viipaloitu herkkukurkku. Lisää päälle kastike ja paahdettuja sipulihiutaleita. Koristele persiljalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.