Päärynä-aurajuustopizzat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynä-aurajuustopizzat

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 dl
Vettä
3/10 kpl
Hiivaa
5 dl
Pizzajauhoja

täytteet

2 rkl
Oliiviöljyä
4 kpl
Säilykepäärynän puolikasta
100 g
Sinihomejuustoa
3 rkl
Pinjansiemeniä
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli palat pieniksi ympyränmuotoisiksi pohjiksi. Sivele pohjat öljyllä. Halkaise päärynänpuolikkaat pituussuunnassa. Viipaloi ja nosta pohjille. Murusta sinihomejuusto ja ripottele pinnalle pinjansiemenet ja timjami. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes pinnat ovat kauniin ruskeat.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 10 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.