Päärynä-aurajuustopizzat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynä-aurajuustopizzat

???
Annokset
8
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vettä
3/10 kpl
Hiivaa
5 dl
Pizzajauhoja

TÄYTTEET

2 rkl
Oliiviöljyä
4 kpl
Säilykepäärynän puolikasta
100 g
Sinihomejuustoa
3 rkl
Pinjansiemeniä
1 tl
Timjamia

Näin teet

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli palat pieniksi ympyränmuotoisiksi pohjiksi. Sivele pohjat öljyllä. Halkaise päärynänpuolikkaat pituussuunnassa. Viipaloi ja nosta pohjille. Murusta sinihomejuusto ja ripottele pinnalle pinjansiemenet ja timjami. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes pinnat ovat kauniin ruskeat.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 10 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 15.5.2019