Päärynä-aurajuustopizzat

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
2 dlvettä
3/10 kplhiivaa
5 dlpizzajauhoja

Täytteet

2 rkloliiviöljyä
4 kplsäilykepäärynän puolikasta
100 gsinihomejuustoa
3 rklpinjansiemeniä
1 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli palat pieniksi ympyränmuotoisiksi pohjiksi. Sivele pohjat öljyllä. Halkaise päärynänpuolikkaat pituussuunnassa. Viipaloi ja nosta pohjille. Murusta sinihomejuusto ja ripottele pinnalle pinjansiemenet ja timjami. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes pinnat ovat kauniin ruskeat.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä