Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynä-bataattisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kypsää päärynää
Erilaisia salaatteja esim. jääsalaattia
Rucolaa tai lehtisalaattia
1 kpl
Bataatti
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Mustia oliiveja
150 g
Sinihomejuustoa
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria ja -suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi päärynät. Pese salaatit ja revi tarjoiluvadille. Kuori ja leikkaa bataatti viipaleiksi ja kypsennä viipaleita hetken aikaa öljyssä pannulla. Nosta vadille päärynä- ja bataattiviipaleet, oliivit sekä murennettu sinihomejuusto. Valuta pinnalle hieman oliiviöljyä sekä ripottele suolaa ja pippuria.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.