Päärynä-brandyhillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynä-brandyhillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Itse tehty hillo kruunaa pöydän. Aromikas päärynähillo sopii hyvin juustojen kanssa nautittavaksi.

Ainekset

1 kg
Päärynöitä
1 dl
Brandya tai omenamehua
5 dl
Hillosokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi. Keitä hedelmäpaloja brandyssä tai mehussa hiljalleen kunnes päärynäpalat soseutuvat. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri sekoitellen.
Keitä seosta keskilämmöllä laakeassa kattilassa 15–20 minuuttia välillä sekoittaen tai kunnes hillo sakenee.
 Kaada kuuma hillo puhdistettuihin, kuumiin lasipurkkeihin ja sulje kannet heti. Anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

9684

2313

1,0 g

517,0 g

517,0 g

39,0 g

3,0 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli