Päärynä-brandyhillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynä-brandyhillo

???
Itse tehty hillo kruunaa pöydän. Aromikas päärynähillo sopii hyvin juustojen kanssa nautittavaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Päärynöitä
1 dl
Brandya tai omenamehua
5 dl
Hillosokeria

Näin teet

1

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi. Keitä hedelmäpaloja brandyssä tai mehussa hiljalleen kunnes päärynäpalat soseutuvat. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri sekoitellen.
Keitä seosta keskilämmöllä laakeassa kattilassa 15–20 minuuttia välillä sekoittaen tai kunnes hillo sakenee.
 Kaada kuuma hillo puhdistettuihin, kuumiin lasipurkkeihin ja sulje kannet heti. Anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 4.12.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj9684 9684
Energiaa kcal2313 2313
Rasvaa1.0 g1.0 g
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja517.0 g517.0 g
Sokereita517.0 g517.0 g
Kuituja39.0 g39.0 g
Proteiinia3.0 g3.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj9684 9684
Energiaa kcal2313 2313
Rasvaa1.0 g1.0 g
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja517.0 g517.0 g
Sokereita517.0 g517.0 g
Kuituja39.0 g39.0 g
Proteiinia3.0 g3.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.