Päärynäinen joulusinappi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynäinen joulusinappi

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 1/4 dl
Sinappijauhetta
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Perunajauhoja
150 g
Sinihomejuustoa
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Ruokakermaa
3/4 dl
Päärynätäysmehua
1 tl
Etikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murenna sinihomejuusto. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään paksupohjaisessa kattilassa. Lisää loput aineet. Kuumenna seos koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta kattila levyltä. Purkita pieniin lasipurkkeihin. Sulje kannet ja jäähdytä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.