Pähkinä-suklaamacaronit

Nappaa talteen!
| Macaronit | |
|---|---|
| 2 kpl | mantelijauhetta (á 80g) |
| 3 dl | tomusokeria |
| 3 kpl | kananmunanvalkuaista |
| 2 rkl | sokeria |
| Täyte | |
| 100 g | hasselpähkinöitä |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 rkl | leivontamargariinia |
| 100 g | tummaa suklaata |
- 1.
Macaronit
Sekoita kulhossa mantelijauhe ja tomusokeri. Vaahdota valkuaiset. Lisää sokeri ja jatkaa vatkaamista, kunnes vaahto on vaaleaa ja jäykkää. Nostele vaahdon joukkoon varovasti manteliseos. Nostele taikinasta kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille neljäkymmentä noin ruokalusikallisen kokoista nokaretta. Jätä niille leviämisvara. Pidä pellit 20 minuuttia huoneenlämmössä ja paista sitten 150-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Täyte
Paahda pähkinöitä kuumalla ja kuivalla pannulla, kunnes niistä alkaa levitä paahteinen aromi. Varo polttamasta. Jauha pähkinät tehosekoittimessa hyvin hienoksi jauheeksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon nokare rasvaa ja paloiteltu tumma suklaa. Sekoita joukkoon pähkinäjauhe. Sekoita tasaiseksi ja anna täytteen jäähtyä. Annostele täyte 20 keksin pohjaosaan ja paina kevyesti päälle loput kekseistä.
Tarjoile valmistuspäivänä.
Pähkinä-suklaamacaronit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Macaronit | |
| 2 kpl | mantelijauhetta (á 80g) |
| 3 dl | tomusokeria |
| 3 kpl | kananmunanvalkuaista |
| 2 rkl | sokeria |
Täyte | |
| 100 g | hasselpähkinöitä |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 rkl | leivontamargariinia |
| 100 g | tummaa suklaata |
Valmistus
- 1
Macaronit
Sekoita kulhossa mantelijauhe ja tomusokeri. Vaahdota valkuaiset. Lisää sokeri ja jatkaa vatkaamista, kunnes vaahto on vaaleaa ja jäykkää. Nostele vaahdon joukkoon varovasti manteliseos. Nostele taikinasta kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille neljäkymmentä noin ruokalusikallisen kokoista nokaretta. Jätä niille leviämisvara. Pidä pellit 20 minuuttia huoneenlämmössä ja paista sitten 150-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Täyte
Paahda pähkinöitä kuumalla ja kuivalla pannulla, kunnes niistä alkaa levitä paahteinen aromi. Varo polttamasta. Jauha pähkinät tehosekoittimessa hyvin hienoksi jauheeksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon nokare rasvaa ja paloiteltu tumma suklaa. Sekoita joukkoon pähkinäjauhe. Sekoita tasaiseksi ja anna täytteen jäähtyä. Annostele täyte 20 keksin pohjaosaan ja paina kevyesti päälle loput kekseistä.
Tarjoile valmistuspäivänä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












