Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinä-yrttiperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Perunaa
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
Merisuolahiutaleita

Pähkinä-yrttimuru

1 dl
Hienoksi rouhittuja pähkinöitä
1/2 dl
Yrttisilppua (esim. basilikaa, persiljaa)
1/2 dl
Kuivahtanutta, murennettua vaaleaa leipää
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Leikkaa niihin poikittaissuuntaisia viiltoja, varo leikkaamasta perunan läpi. Nosta perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan. Voitele perunat öljyllä ja ripottele päälle hieman suolaa. Kypsennä perunoita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä. Yhdistä pähkinä-yrttimurun ainekset kulhossa. Ota perunat uunista ja ripottele päälle muruseos. Paista 10 minuuttia, kunnes muruseos saa kauniin värin. Tarjoa perunat lämpimänä lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.