Paistetut ahvenet
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 100 - 150 g | ahvenia fileoituna ruokailijaa kohden |
| Leivittämiseen | |
|---|---|
| 1 dl | jauhoja |
| 2 tl | suolaa |
| Paistamiseen | |
| öljyä tai öljy-voiseosta | |
- 1.
Valmista jauhoseos esimerkiksi syvälle lautaselle. Kääntele kalafileet jauhossa ja nosta kuumalle pannulle. Paista kaloja miedolla lämmöllä noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile heti. Lisäksi sopivat kesäinen kantarellikastike ja perunat.Kantarellikastike
Paistetut ahvenet
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 - 150 g | ahvenia fileoituna ruokailijaa kohden |
Leivittämiseen | |
| 1 dl | jauhoja |
| 2 tl | suolaa |
Paistamiseen | |
| öljyä tai öljy-voiseosta | |
Valmistus
- 1
Valmista jauhoseos esimerkiksi syvälle lautaselle. Kääntele kalafileet jauhossa ja nosta kuumalle pannulle. Paista kaloja miedolla lämmöllä noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile heti. Lisäksi sopivat kesäinen kantarellikastike ja perunat.Kantarellikastike
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 3.10.2025





























