Paistetut silakkatartarpihvit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gsilakkafileitä
1 rklkarkeaa merisuolaa
1 kpllimetin- tai 1 sitruunan mehu
3/10 tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 kplsipuli
1/2 dlsilputtua tilliä
1/2 dlvalutettua kermaviiliä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa saksilla kalafileiden selkäevä pois. Mausta fileet karkealla suolalla, sitrusmehulla ja pippurilla. Anna maustua viileässä tunnin ajan. Pyyhi kalojen pinnasta pois liiat mausteet ja leikkaa fileet pieneksi silpuksi. Pane kalasilppu kulhoon ja lisää joukkoon silputtu sipuli, kermaviili ja tillisilppu. Muotoile massasta pihvejä. Paista pihvejä varovasti molemmin puolin pannulla. Tarjoa esimerkiksi paahdetun ruisleivän, raikkaan salaatin ja kuorittujen, keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä