Paistetut silakkatartarpihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistetut silakkatartarpihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
1 rkl
Karkeaa merisuolaa
1 kpl
Limetin- tai 1 sitruunan mehu
3/10 tl
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

1 kpl
Sipuli
1/2 dl
Silputtua tilliä
1/2 dl
Valutettua kermaviiliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa saksilla kalafileiden selkäevä pois. Mausta fileet karkealla suolalla, sitrusmehulla ja pippurilla. Anna maustua viileässä tunnin ajan. Pyyhi kalojen pinnasta pois liiat mausteet ja leikkaa fileet pieneksi silpuksi. Pane kalasilppu kulhoon ja lisää joukkoon silputtu sipuli, kermaviili ja tillisilppu. Muotoile massasta pihvejä. Paista pihvejä varovasti molemmin puolin pannulla. Tarjoa esimerkiksi paahdetun ruisleivän, raikkaan salaatin ja kuorittujen, keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.