Paistetut silakkatartarpihvit - Yhteishyvä

Paistetut silakkatartarpihvit

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
1 rkl
Karkeaa merisuolaa
1 kpl
Limetin- tai 1 sitruunan mehu
3/10 tl
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

1 kpl
Sipuli
1/2 dl
Silputtua tilliä
1/2 dl
Valutettua kermaviiliä

Näin teet

1

Leikkaa saksilla kalafileiden selkäevä pois. Mausta fileet karkealla suolalla, sitrusmehulla ja pippurilla. Anna maustua viileässä tunnin ajan. Pyyhi kalojen pinnasta pois liiat mausteet ja leikkaa fileet pieneksi silpuksi. Pane kalasilppu kulhoon ja lisää joukkoon silputtu sipuli, kermaviili ja tillisilppu. Muotoile massasta pihvejä. Paista pihvejä varovasti molemmin puolin pannulla. Tarjoa esimerkiksi paahdetun ruisleivän, raikkaan salaatin ja kuorittujen, keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa