Valmista pohjataikina. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, lisää vesi lopuksi. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja hieman reunoille. Pane taikina jääkaappiin.Pese ja kuori palsternakat. Keitä palsternakat vähässä vedessä lähes kypsiksi. Kuori ja kuutioi sipuli. Pehmennä se öljyssä pannulla.Leikkaa jäähtyneet palsternakat ohuiksi viipaleiksi esim. raastimen viipalointiterällä.Vatkaa kananmunat kermamaitoon ja sekoita joukkoon täytteen muut ainekset. Kaada seos vuokaan pohjataikinan päälle.Paista 175 asteessa 40–45 minuuttia.Tämä Pirjo Soinisen resepti on Yhteishyvän leivontakilpailun voittaja.Yhteishyva 0505
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.