Paneroidut maksapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paneroidut maksapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Naudanmaksaa viipaleina

päälle:

1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 dl
Vehnäjauhoja
Meiramia
Salviaa
Valkopippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista naudanmaksaviipaleista kalvot. Riko kananmunan rakenne lautaselle. Sekoita keskenään korppu- ja vehnäjauhot sekä loput aineksista ja pane seos laakealle lautaselle. Kasta maksaviipaleet munaan molemmin puolin. Kääntele ne sitten korppujauhoseoksessa. Paista viipaleita molemmin puolin rasvassa pannulla, miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa esim. puolukkasoseen ja perunamuusin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.