Paneroidut maksapihvit

Nappaa talteen!
| 500 g | naudanmaksaa viipaleina |
| Päälle: | |
|---|---|
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| meiramia | |
| salviaa | |
| valkopippuria | |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Poista naudanmaksaviipaleista kalvot. Riko kananmunan rakenne lautaselle. Sekoita keskenään korppu- ja vehnäjauhot sekä loput aineksista ja pane seos laakealle lautaselle. Kasta maksaviipaleet munaan molemmin puolin. Kääntele ne sitten korppujauhoseoksessa. Paista viipaleita molemmin puolin rasvassa pannulla, miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa esim. puolukkasoseen ja perunamuusin kanssa.
Paneroidut maksapihvit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | naudanmaksaa viipaleina |
Päälle: | |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| meiramia | |
| salviaa | |
| valkopippuria | |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Poista naudanmaksaviipaleista kalvot. Riko kananmunan rakenne lautaselle. Sekoita keskenään korppu- ja vehnäjauhot sekä loput aineksista ja pane seos laakealle lautaselle. Kasta maksaviipaleet munaan molemmin puolin. Kääntele ne sitten korppujauhoseoksessa. Paista viipaleita molemmin puolin rasvassa pannulla, miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa esim. puolukkasoseen ja perunamuusin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












