Papaijaveneet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papaijaveneet

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kypsää papaijaa
200 g
Fetajuustoa
1 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
10 kpl
Tummaa viinirypälettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puolita papaijat, kuori puolikkaat ja poista siemenet. Leikkaa pohjasta pieni pala pois, niin että puolikkaat pysyvät pystyssä. Murskaa fetajuusto haarukalla ja pilko sekaan oliivit. Halkaise viinirypäleet neljään osaan, poista siemenet ja lisää palat fetajuuston sekaan. Täytä papaijat seoksella ja aseta tarjolle.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.