Papaijaveneet
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kypsää papaijaa |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 10 kpl | tummaa viinirypälettä |
- 1.
Puolita papaijat, kuori puolikkaat ja poista siemenet. Leikkaa pohjasta pieni pala pois, niin että puolikkaat pysyvät pystyssä. Murskaa fetajuusto haarukalla ja pilko sekaan oliivit. Halkaise viinirypäleet neljään osaan, poista siemenet ja lisää palat fetajuuston sekaan. Täytä papaijat seoksella ja aseta tarjolle.
Papaijaveneet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kypsää papaijaa |
| 200 g | fetajuustoa |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 10 kpl | tummaa viinirypälettä |
Valmistus
- 1
Puolita papaijat, kuori puolikkaat ja poista siemenet. Leikkaa pohjasta pieni pala pois, niin että puolikkaat pysyvät pystyssä. Murskaa fetajuusto haarukalla ja pilko sekaan oliivit. Halkaise viinirypäleet neljään osaan, poista siemenet ja lisää palat fetajuuston sekaan. Täytä papaijat seoksella ja aseta tarjolle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












