Paprika-ananassalsa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-ananassalsa

???
Annokset
4
Paprikasta ja ananasmurskasta valmistuu herkullinen salsa, joka sopii kaikenlaisten grilliruokien lisukkeeksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
(227 / 140 g) ananasmurskaa
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
1/2 kpl
Limetin mehu ja raastettu kuori
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Halkaise paprika ja poista kanta, siemenet ja valkoinen osa. Kuori kurkku kevyesti. Paloittele paprika ja kurkku pieniksi paloiksi.

Siirrä kulhoon ja kaada joukkoon ananasmurska liemineen. Mausta hienonnetulla basilikalla, raastetulla limetin kuorella ja mehulla. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua. Salsa sopii kaikenlaisten grilliruokien lisukkeeksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa4 g14 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj209 834
Energiaa kcal50 199

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua basilikaa

  • Limetin mehu ja raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa4 g14 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj209 834
Energiaa kcal50 199

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua basilikaa

  • Limetin mehu ja raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.