Halkaise paprika ja poista kanta, siemenet ja valkoinen osa. Kuori kurkku kevyesti. Paloittele paprika ja kurkku pieniksi paloiksi.
Siirrä kulhoon ja kaada joukkoon ananasmurska liemineen. Mausta hienonnetulla basilikalla, raastetulla limetin kuorella ja mehulla. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua. Salsa sopii kaikenlaisten grilliruokien lisukkeeksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
209
50
3,5 g
0,5 g
3,5 g
3,5 g
1,0 g
0,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Hienonnettua basilikaa,
Limetin mehu ja raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli