Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-anjovispizza

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Paprika-anjovispizza maistuu jokaiselle herkun ystävälle. Maukkaat anjovikset yhdessä paprikoiden kanssa antavat pizzalle aivan uudenlaisen maun.

Ainekset

1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Paprika
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta

Pinnalle:

Basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuutioi tomaatit. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle. Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

2

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle.

2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
3

Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta
Basilikaa
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.