Paprika-anjovispizza - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-anjovispizza

Paprika-anjovispizza
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Paprika-anjovispizza maistuu jokaiselle herkun ystävälle. Maukkaat anjovikset yhdessä paprikoiden kanssa antavat pizzalle aivan uudenlaisen maun.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Paprika
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta

PINNALLE:

Basilikaa

Näin teet

1

Pese ja kuutioi tomaatit. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle. Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

2

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle.

2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
3

Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta
Basilikaa
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 15.5.2019