Paprika-anjovispizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paprika-anjovispizza

Paprika-anjovispizza

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Paprika-anjovispizza maistuu jokaiselle herkun ystävälle. Maukkaat anjovikset yhdessä paprikoiden kanssa antavat pizzalle aivan uudenlaisen maun.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Paprika
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta

pinnalle:

Basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuutioi tomaatit. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle. Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

2

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle.

2 kpl
Valkosipulinkynttä
Mustapippuria
1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
3

Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

50 g
Anjovista
2 dl
Juustoraastetta
Basilikaa
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.