Paprika-anjovispizza

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Paprika-anjovispizza maistuu jokaiselle herkun ystävälle. Maukkaat anjovikset yhdessä paprikoiden kanssa antavat pizzalle aivan uudenlaisen maun.

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpliso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 kpltomaattia
1 kplpaprika
2 kplvalkosipulinkynttä
mustapippuria
50 ganjovista
2 dljuustoraastetta

Pinnalle:

basilikaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Pese ja kuutioi tomaatit. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle. Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

  2. 2

    Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle.

    MääräAinesosa
    2 kplvalkosipulinkynttä
    mustapippuria
    1 kpliso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
  3. 3

    Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    50 ganjovista
    2 dljuustoraastetta
    basilikaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025