Paprika-pizzapiiraat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paprika-pizzapiiraat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Pizzajauhoja
2 tl
Kuivahiivaa
1 dl
Vettä

lisäksi:

1 dl
Valmista basilika-tomaattipastakastiketta
4 rkl
Juustoraastetta
1 kpl
Punainen tai oranssi paprika
1 tl
Provencale-yrttiseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita pizzajauhojen joukkoon kuivahiiva ja 42-asteinen vesi. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kaksi pizzapohjaa. Jaa pohjille kastike ja levitä keskiosaan, jättäen kuitenkin reunat vapaiksi. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste ja yrttimauste. Viipaloi paprika ja nostele pizzapohjien päälle. Käännä reunat päälle laskostaen. Paista 250-asteisessa uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.