Paprika-pizzapiiraat
15 min

Nappaa talteen!
| 2 dl | pizzajauhoja |
| 2 tl | kuivahiivaa |
| 1 dl | vettä |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 1 dl | valmista basilika-tomaattipastakastiketta |
| 4 rkl | juustoraastetta |
| 1 kpl | punainen tai oranssi paprika |
| 1 tl | provencale-yrttiseosta |
- 1.
Sekoita pizzajauhojen joukkoon kuivahiiva ja 42-asteinen vesi. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kaksi pizzapohjaa. Jaa pohjille kastike ja levitä keskiosaan, jättäen kuitenkin reunat vapaiksi. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste ja yrttimauste. Viipaloi paprika ja nostele pizzapohjien päälle. Käännä reunat päälle laskostaen. Paista 250-asteisessa uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
Paprika-pizzapiiraat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | pizzajauhoja |
| 2 tl | kuivahiivaa |
| 1 dl | vettä |
Lisäksi: | |
| 1 dl | valmista basilika-tomaattipastakastiketta |
| 4 rkl | juustoraastetta |
| 1 kpl | punainen tai oranssi paprika |
| 1 tl | provencale-yrttiseosta |
Valmistus
- 1
Sekoita pizzajauhojen joukkoon kuivahiiva ja 42-asteinen vesi. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kaksi pizzapohjaa. Jaa pohjille kastike ja levitä keskiosaan, jättäen kuitenkin reunat vapaiksi. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste ja yrttimauste. Viipaloi paprika ja nostele pizzapohjien päälle. Käännä reunat päälle laskostaen. Paista 250-asteisessa uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












