Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-pizzapiiraat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Pizzajauhoja
2 tl
Kuivahiivaa
1 dl
Vettä

Lisäksi:

1 dl
Valmista basilika-tomaattipastakastiketta
4 rkl
Juustoraastetta
1 kpl
Punainen tai oranssi paprika
1 tl
Provencale-yrttiseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita pizzajauhojen joukkoon kuivahiiva ja 42-asteinen vesi. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kaksi pizzapohjaa. Jaa pohjille kastike ja levitä keskiosaan, jättäen kuitenkin reunat vapaiksi. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste ja yrttimauste. Viipaloi paprika ja nostele pizzapohjien päälle. Käännä reunat päälle laskostaen. Paista 250-asteisessa uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.