Paprikagazpacho | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paprikagazpacho

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
2 kpl
Kypsää tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Uusi sipuli varsineen
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sambal oelek -chilikastiketta
3 dl
Jääkylmää vettä
Suolaa ja rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja nosta tehosekoittimeen. Pese tomaatit, halkaise ja poista kannat. Pilko tomaatit, kurkku ja sipuli tehosekoittimeen ja lisää joukkoon loput ainekset. Soseuta ja ohenna tarvittaessa vedellä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Viilennä keitto jääkaapissa. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.