Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprikajuustotäytteiset jauhelihapihvit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Sipulikeittoaineksia
2 kpl
(kevyt) kermaviiliä
1 1/5 kg
Jauhelihaa

Täyte:

200 g
Paprikasulatejuustoa
1 kpl
Vihreä paprika

Päälle:

2 rkl
Mustia oliivirenkaita
2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset kermaviiliin. Vaivaa jauheliha huolella seokseen. Taputtele kostein käsin puolet massasta leivinpaperin päälle uunipannulle. Viipaloi sulatejuusto ohueksi, noin 25 osaan. Levitä juustoviipaleet tasaisesti levylle. Pese ja hienonna vihreä paprika. Levitä paprikasilppu juustoviipaleiden päälle. Taputtele loppu murekemassa samankokoiseksi levyksi toisen leivinpaperin päälle. Kumoa levy leivinpaperia apuna käyttäen paprikasilpun päälle kanneksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Pese ja leikkaa keltainen paprika renkaiksi. Levitä renkaat jauhelihalevylle. Nostele päälle oliivirenkaita ja ripottele timjamia. Kypsennä noin 30 minuuttia. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä tasakokoisia pihvejä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.