Paprikajuustotäytteiset jauhelihapihvit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplsipulikeittoaineksia
2 kpl(kevyt) kermaviiliä
1 1/5 kgjauhelihaa

Täyte:

200 gpaprikasulatejuustoa
1 kplvihreä paprika

Päälle:

2 rklmustia oliivirenkaita
2 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset kermaviiliin. Vaivaa jauheliha huolella seokseen. Taputtele kostein käsin puolet massasta leivinpaperin päälle uunipannulle. Viipaloi sulatejuusto ohueksi, noin 25 osaan. Levitä juustoviipaleet tasaisesti levylle. Pese ja hienonna vihreä paprika. Levitä paprikasilppu juustoviipaleiden päälle. Taputtele loppu murekemassa samankokoiseksi levyksi toisen leivinpaperin päälle. Kumoa levy leivinpaperia apuna käyttäen paprikasilpun päälle kanneksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Pese ja leikkaa keltainen paprika renkaiksi. Levitä renkaat jauhelihalevylle. Nostele päälle oliivirenkaita ja ripottele timjamia. Kypsennä noin 30 minuuttia. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä tasakokoisia pihvejä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025