Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprikaslaw

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista raikas ja maukas paprikaslaw varhaiskaalista tai kiinankaalista. Slaw-kaalisalaatti on helppo valmistaa, mutta varaa sen maustumiselle puolisen tuntia aikaa ennen tarjoilua.

Ainekset

100 g
Varhaiskaalia tai kiinankaalia
3 kpl
Paprikaa
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Majoneesia
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
Ripaus suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kaali ja leikkaa ohuen ohuiksi suikaleiksi. Halkaise paprikat ja poista siemenet ja kannat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi.

Nosta kasvikset kulhoon muiden ainesten kanssa ja sekoita ainekset. Anna maustua viileässä puolisen tuntia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

35

147

1,5 g

0,2 g

3,2 g

3,2 g

1,3 g

0,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ripaus suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli