Paprikaslaw | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paprikaslaw

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista raikas ja maukas paprikaslaw varhaiskaalista tai kiinankaalista. Slaw-kaalisalaatti on helppo valmistaa, mutta varaa sen maustumiselle puolisen tuntia aikaa ennen tarjoilua.

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Varhaiskaalia tai kiinankaalia
3 kpl
Paprikaa
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Majoneesia
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
Ripaus suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele kaali ja leikkaa ohuen ohuiksi suikaleiksi. Halkaise paprikat ja poista siemenet ja kannat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi.

Nosta kasvikset kulhoon muiden ainesten kanssa ja sekoita ainekset. Anna maustua viileässä puolisen tuntia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

147

35

1,5 g

0,2 g

3,2 g

3,2 g

1,3 g

0,7 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ripaus suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli