Papu-paprikamunakasrulla - Yhteishyvä

Papu-paprikamunakasrulla

Paloja
15
Valmistusaika
30 min
Veikeä ja värikäs munakasrulla kätkee sisäänsä kasviksia ja maukasta jauhelihapaistosta. Tee rulla valmiiksi jääkaappiin koululaisten välipalaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
(¼ tl) suolaa
1/4 tl
(¼ tl) rouhittua mustapippuria
1 kpl
(250 g) pensaspapuja
1 kpl
Suippopaprika

TÄYTE

1 kpl
(400 g) naudan jauhelihaa
1 rkl
Rypsiöljyä
4 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä
2 rkl
Provencale-yrttisekoitusta
1 tl
Suolaa
1 kpl
(200 g) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
1 kpl
(100 g) rucolaa

Vinkki: Täytetty munakasrulla on mainio eväsruoka.

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

2

Vatkaa munien rakenne kulhossa kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri.

6 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
(¼ tl) suolaa
1/4 tl
(¼ tl) rouhittua mustapippuria
3

Kaada munakasmassa pellille.

4

Huuhtele pavut ja leikkaa kannat pois. Suikaloi paprika. Paina pavut ja paprikat munakasmassaan. Paista munakasta uunissa noin 15–18 minuuttia. Tee sillä aikaa täyte.

1 kpl
(250 g) pensaspapuja
1 kpl
Suippopaprika
5

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää tomaattipyree ja vesi. Keitä, kunnes neste on imeytynyt. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kumoa paistos kulhoon ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Anna jäähtyä.

1 kpl
(400 g) naudan jauhelihaa
1 rkl
Rypsiöljyä
4 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä
2 rkl
Provencale-yrttisekoitusta
1 tl
Suolaa
1 kpl
(200 g) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
6

Laita työpöydälle puhdas leivinpaperi. Kumoa kypsä munakas sen päälle. Anna jäähtyä.

7

Levitä jauhelihatäyte munakaslevylle. Lisää rucola ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.

1 kpl
(100 g) rucolaa
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 6.7.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g104 g
Proteiinia6 g88 g
Rasvaa5 g74 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj404 6064
Energiaa kcal97 1449

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl (¼ tl) suolaa

  • 0.25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria

  • 4 rkl Tomaattipyreetä

  • 0.5 dl Vettä

  • 2 rkl Provencale-yrttisekoitusta

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g104 g
Proteiinia6 g88 g
Rasvaa5 g74 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj404 6064
Energiaa kcal97 1449

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl (¼ tl) suolaa

  • 0.25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria

  • 4 rkl Tomaattipyreetä

  • 0.5 dl Vettä

  • 2 rkl Provencale-yrttisekoitusta

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.