Papu-paprikamunakasrulla
Ainekset
Täyte
Valmistus
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Vatkaa munien rakenne kulhossa kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri.
Kaada munakasmassa pellille.
Huuhtele pavut ja leikkaa kannat pois. Suikaloi paprika. Paina pavut ja paprikat munakasmassaan. Paista munakasta uunissa noin 15–18 minuuttia. Tee sillä aikaa täyte.
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää tomaattipyree ja vesi. Keitä, kunnes neste on imeytynyt. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kumoa paistos kulhoon ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Anna jäähtyä.
Laita työpöydälle puhdas leivinpaperi. Kumoa kypsä munakas sen päälle. Anna jäähtyä.
Levitä jauhelihatäyte munakaslevylle. Lisää rucola ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.
Vinkki: Täytetty munakasrulla on mainio eväsruoka.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
97
404
4,9 g
1,6 g
6,9 g
2,1 g
0,5 g
5,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl (¼ tl) suolaa,
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria,
4 rkl Tomaattipyreetä,
0,5 dl Vettä,
2 rkl Provencale-yrttisekoitusta,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli