Papu-perunasalaatti
Ainekset
1 kpl
(400/265 g) ruskeita papuja
6 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Omena
Pala purjoa
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunanmehua
1 tl
Yrttisuolaa
1 tl
Timjamia
Nippu persiljaa
Näin teet
1
Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti. Kuori jäähtyneet perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese ja leikkaa omenat, purjo ja punasipuli viipaleiksi. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja mausteista kastike. Nostele ainekset kulhoon ja valuta kastiketta päälle. Anna hetken aikaa maustua viileässä. Hienonna tarjoiltaessa pinnalle persiljaa.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 15.11.2018