Papu-tonnikalasalaatti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplruskeita papuja
1 kplkikherneitä
1 kpltonnikalaa
1 kplpieni sipuli
1 dlsilputtua aurinkokuivattua tomaattia
1 kplomena
3 tlkaprista
2 rklvalkoviinietikkaa
4 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä