Papu-tonnikalasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papu-tonnikalasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Ruskeita papuja
1 kpl
Kikherneitä
1 kpl
Tonnikalaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia
1 kpl
Omena
3 tl
Kaprista
2 rkl
Valkoviinietikkaa
4 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.