Papu-tonnikalasalaatti
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | ruskeita papuja |
| 1 kpl | kikherneitä |
| 1 kpl | tonnikalaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | silputtua aurinkokuivattua tomaattia |
| 1 kpl | omena |
| 3 tl | kaprista |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.
Papu-tonnikalasalaatti
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ruskeita papuja |
| 1 kpl | kikherneitä |
| 1 kpl | tonnikalaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | silputtua aurinkokuivattua tomaattia |
| 1 kpl | omena |
| 3 tl | kaprista |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























