Papu-tonnikalasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-tonnikalasalaatti

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Ruskeita papuja
1 kpl
Kikherneitä
1 kpl
Tonnikalaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia
1 kpl
Omena
3 tl
Kaprista
2 rkl
Valkoviinietikkaa
4 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019