Parmankinkku-crostinit

Arvostele resepti
20 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpatonki
2 kplvalkosipulin kynttä
2 rkloliiviöljyä

Päälle:

3/4 dltuoretta basilikaa
100 gpehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
10 kplilmakuivattua kinkkuviipaletta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä