Parmankinkku-crostinit - Yhteishyvä

Parmankinkku-crostinit

???
Kappaleita
20
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Patonki
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Oliiviöljyä

PÄÄLLE:

3/4 dl
Tuoretta basilikaa
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa
Mustapippuria
10 kpl
Ilmakuivattua kinkkuviipaletta

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa