Parmankinkku-crostinit
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | patonki |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| Päälle: | |
|---|---|
| 3/4 dl | tuoretta basilikaa |
| 100 g | pehmeää vuohenjuustoa |
| mustapippuria | |
| 10 kpl | ilmakuivattua kinkkuviipaletta |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.
Parmankinkku-crostinit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | patonki |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Päälle: | |
| 3/4 dl | tuoretta basilikaa |
| 100 g | pehmeää vuohenjuustoa |
| mustapippuria | |
| 10 kpl | ilmakuivattua kinkkuviipaletta |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























