Parmesaanibroileri ja yrtticouscous - Yhteishyvä

Parmesaanibroileri ja yrtticouscous

Parmesaanikana ja yrtticouscous
Annokset
4
Parmesaanikuorrutus pitää pannulla paistetun broilerinfileen mehevänä. Tarjoa parmesaanikanan lisäkkeenä yrtticouscousia ja halutessasi kastikkeena maustamatonta jogurttia.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Broilerin ohuita fileepihvejä tai sisäfileetä
2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Raastettua parmesaanijuustoa
1 dl
Korppujauhoja
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

PAISTAMISEEN

Öljyä

LISÄKSI

3 dl
Couscousia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 rkl
Voita
1 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Silputtua basilikaa tai persiljaa
1/2 dl
Silputtua minttua
Suolaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Leikkaa fileepihvit neljään osaan. Riko munat syvälle lautaselle. Sekoita parmesaani ja korppujauhot sekä mausteet toisella lautasella. Kasta broilerinpalat ensin munaan ja kääntele sitten hyvin parmesaaniseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.

Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.

2

Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.

Öljyä
3

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu, yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.

3 dl
Couscousia
1 rkl
Voita
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Mustapippuria
1/2 dl
Silputtua minttua
Suolaa
1 dl
Silputtua basilikaa tai persiljaa
1 rkl
Oliiviöljyä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 25.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g205 g
Proteiinia34 g134 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1893 7572
Energiaa kcal453 1810

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Raastettua parmesaanijuustoa

  • 1 tl Oreganoa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Öljyä

  • 1 dl Silputtua basilikaa tai persiljaa

  • 0,5 dl Silputtua minttua

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g205 g
Proteiinia34 g134 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1893 7572
Energiaa kcal453 1810

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Raastettua parmesaanijuustoa

  • 1 tl Oreganoa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Öljyä

  • 1 dl Silputtua basilikaa tai persiljaa

  • 0,5 dl Silputtua minttua

  • Suolaa

  • Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.