Parsakaalipiirakka - Yhteishyvä

Parsakaalipiirakka

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

100 g
Voita tai margariinia
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 1/2 dl
Grahamjauhoja
2 rkl
Pellavarouhetta
1/2 dl
Kylmää vettä

TÄYTE

400 g
Parsakaalia
1 rkl
Hienonnettua kynteliä
1 rkl
Hienonnettua rakuunaa
1 rkl
Hienonnettua persiljaa
Hyppysellinen suolaa
2 dl
Kevytkermaa
2 dl
Kermaviiliä
2 dl
Juustoraastetta
1 kpl
Muna

Näin teet

1

Nypi voi, jauhot ja pellavarouhe murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina piirakkavuoan pohjalle.

100 g
Voita tai margariinia
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Pellavarouhetta
1/2 dl
Kylmää vettä
1 1/2 dl
Grahamjauhoja
2

Jaa parsakaali lohkoihin jakeitä sitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Sekoita parsakaaliin yrtit ja kaada seos taikinapohjan päälle. Sekoita keskenään loput aineet ja kaada seos vuoan päälle. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

400 g
Parsakaalia
Hyppysellinen suolaa
1 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 rkl
Hienonnettua kynteliä
1 rkl
Hienonnettua rakuunaa
2 dl
Juustoraastetta
2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Muna
2 dl
Kevytkermaa
Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 6.9.2018
Jaa Somessa