Parsamousse
Ainekset
Näin teet
Kuori parsat ja leikkaa niistä puumainen, kova tyvi pois. Keitä parsoja noin 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Soseuta parsat monitoimikoneessa, jätä halutessasi muutamia nuppuja koristeeksi.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto jäähtyneeseen parsasoseeseen. Mausta seos suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla. Liuota pehmeät liivatelehdet kiehuvaan viiniin tai mehuun. Valuta liuos ohuena nauhana parsasoseen joukkoon samalla hyvin sekoittaen. Kääntele sekaan kermavaahto.
Jaa mousse tarjoilukuppeihin ja anna hyytyä jääkaapissa. Tarjoa alkuruokana paahdetun leivän kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 14 g |
Proteiinia | 6 g | 23 g |
Rasvaa | 19 g | 74 g |
Kuituja | 4 g | 14 g |
Energiaa kj | 888 | 3553 |
Energiaa kcal | 212 | 849 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehteä
0,5 dl Valkoviiniä (tai omenamehua)
1 rkl Sitruunanmehua
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua ruohosipulia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 14 g |
Proteiinia | 6 g | 23 g |
Rasvaa | 19 g | 74 g |
Kuituja | 4 g | 14 g |
Energiaa kj | 888 | 3553 |
Energiaa kcal | 212 | 849 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehteä
0,5 dl Valkoviiniä (tai omenamehua)
1 rkl Sitruunanmehua
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua ruohosipulia