Pashaleivokset - Yhteishyvä

Pashaleivokset

???
Kappaleita
12
Pääsiäisen maukkaimmat leivokset valmistuvat lehtitaikinalevyistä ja appelsiinituorejuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Lehtitaikinalevyä

TÄYTE

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(200 g) appelsiinituorejuustoa
2 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
3 rkl
Rusinoita
3 rkl
Mantelirouhetta

PINNALLE

Tomusokeria

Näin teet

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa jokainen taikinalevy neljään palaan. Paista palat 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia. Anna levyjen jäähtyä kunnolla. Halkaise levyt. Valmista täyte. Vaahdota kerma. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto ja mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja sitruunakuoriraasteella. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Nostele joukkoon kermavaahto. Lusikoi täytettä leivonnaisten väliin. Koristele tomusokerilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g49 g
Proteiinia1 g13 g
Rasvaa8 g91 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj376 4510
Energiaa kcal90 1077

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Lehtitaikinalevyä

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Tomusokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g49 g
Proteiinia1 g13 g
Rasvaa8 g91 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj376 4510
Energiaa kcal90 1077

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Lehtitaikinalevyä

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Tomusokeria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.