Pasta-parsakaalipaistos | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pasta-parsakaalipaistos

Pasta-parsakaalipaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Parsakaalista ja pennepastasta syntyy helppo lisäke tai lounasruoka. Valmista ensin maitokastike ja kypsennä sitten pasta-parsakaalipaistosta uunissa noin 15 minuuttia.

Ainekset

1 kpl
Parsakaali (300 g)
7 dl
Pennepastaa
150 g
Sinihomejuustoa

maitokastike

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
25 g
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
6 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista kastike: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynsi. Kuullota sipuleita rasvassa muutama minuutti. Lisää joukkoon jauhot ja kiehauta sekoittaen muutama minuutti. Valuta joukkoon lämmin maito koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee.

2

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi pois.

4

Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain pastat, parsakaalit ja paloiteltu homejuusto. Valuta päälle maitokastike. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.