Pasta-parsakaalipaistos

Nappaa talteen!
Parsakaalista ja pennepastasta syntyy helppo lisäke tai lounasruoka. Valmista ensin maitokastike ja kypsennä sitten pasta-parsakaalipaistosta uunissa noin 15 minuuttia.
| 1 kpl | parsakaali (300 g) |
| 7 dl | pennepastaa |
| 150 g | sinihomejuustoa |
| Maitokastike | |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 25 g | margariinia |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | maitoa |
- 1.
Valmista kastike: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynsi. Kuullota sipuleita rasvassa muutama minuutti. Lisää joukkoon jauhot ja kiehauta sekoittaen muutama minuutti. Valuta joukkoon lämmin maito koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee.
- 2.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- 3.
Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi pois.
- 4.
Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain pastat, parsakaalit ja paloiteltu homejuusto. Valuta päälle maitokastike. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Pasta-parsakaalipaistos
Parsakaalista ja pennepastasta syntyy helppo lisäke tai lounasruoka. Valmista ensin maitokastike ja kypsennä sitten pasta-parsakaalipaistosta uunissa noin 15 minuuttia.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | parsakaali (300 g) |
| 7 dl | pennepastaa |
| 150 g | sinihomejuustoa |
Maitokastike | |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 25 g | margariinia |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 6 dl | maitoa |
Valmistus
- 1
Valmista kastike: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynsi. Kuullota sipuleita rasvassa muutama minuutti. Lisää joukkoon jauhot ja kiehauta sekoittaen muutama minuutti. Valuta joukkoon lämmin maito koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee.
- 2
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- 3
Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi pois.
- 4
Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain pastat, parsakaalit ja paloiteltu homejuusto. Valuta päälle maitokastike. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












