Patapaisti - Yhteishyvä

Patapaisti

???
Annokset
8
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 - 1 1/2 kg
Naudan sisäpaistia
1 rkl
Voita
1 rkl
Öljyä
1/2 rkl
Suolaa
2 - 3 rkl
Vehnäjauhoja
4 dl
Vettä
10 kpl
Maustepippuria
1 - 2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
1 dl
Kermaa halutessasi

Näin teet

1

Kuivaa lihan pinta paperiin. Laita rasvat pataan ja kuumenna ruskistamatta. Nosta liha rasvaan leikkauspinta edellä ja ruskista se kauniisti joka puolelta.Ripottele paistin pintaan suola ja jauhot. Kääntele lihaa vielä ja lisää sitten vesi, pippurit ja kuoritut sipulit sekä porkkanat. Kiehauta. Käännä liha ja alenna levyn lämpöä.Hauduta liha kannen alla kypsäksi. Kypsymisaika on noin 1 tunti. Käännä lihaa välillä. Lisää pataan tarpeen mukaan vettä ja lopuksi kermaa.

Resepti
PIrjo Muurinen
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa