Pekoni-fileepihvit - Yhteishyvä

Pekoni-fileepihvit

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Porsaan sisäfileetä
8 kpl
Pekoniviipaletta, mieluiten amerikanpekonia
Suolaa ja pippuriseosta
1/2 tl
Öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Leikkaa liha poikkisyin paksuhkoiksi pihveiksi ja nuiji niitä nyrkillä hakaten hiukan litteämmiksi. Mausta pihvit pippurirouheella ja kiedo niiden ympärille pekonisuikaleet, jotka kiinnität vielä tikuilla.Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää pannuun öljy. Kypsennä pihvit hitaasti molemmin puolin kypsiksi ja mausta lopuksi aivan pienellä ripauksella suolaa.Tarjoa pihvien kanssa ensin keitettyä ja sitten sipulin kanssa voissa paistettua tattaria (kokonaisia tattarisuurimoita) ja kevyesti paistettua kesäkurpitsaa, jonka pinnalle ripottelet hiukan salaattimausteseosta ja juustoraastetta.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa