Pekoni-fileepihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekoni-fileepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Porsaan sisäfileetä
8 kpl
Pekoniviipaletta, mieluiten amerikanpekonia
Suolaa ja pippuriseosta
1/2 tl
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha poikkisyin paksuhkoiksi pihveiksi ja nuiji niitä nyrkillä hakaten hiukan litteämmiksi. Mausta pihvit pippurirouheella ja kiedo niiden ympärille pekonisuikaleet, jotka kiinnität vielä tikuilla.Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää pannuun öljy. Kypsennä pihvit hitaasti molemmin puolin kypsiksi ja mausta lopuksi aivan pienellä ripauksella suolaa.Tarjoa pihvien kanssa ensin keitettyä ja sitten sipulin kanssa voissa paistettua tattaria (kokonaisia tattarisuurimoita) ja kevyesti paistettua kesäkurpitsaa, jonka pinnalle ripottelet hiukan salaattimausteseosta ja juustoraastetta.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.