Pekonilla ja luumulla täytetyt paistikääryleet
Ainekset
Täyte
Lisäksi
Suurustamiseen
Valmistus
Leikkaa liha poikkisyin viipaleiksi. Nuiji viipaleet käsin ohuiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Silppua pekoni ja paista se ruskeaksi. Ota pekonit pannulta. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se pekonin rasvassa.
Nosta lihaviipaleille pekoni-sipuliseosta, luumuja ja persiljaa. Kääri rullalle ja sulje cocktailtikulla.
Ruskista kääryleet voissa pannulla, muutama kerrallaan.
Nosta kääryleet kannelliseen pataan. Lisää vesi, punaviini, soija, hunaja ja timjami. Hauduta kannen alla noin tunnin ajan, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa nestettä. Ota kääryleet pois liemestä. Sekoita jauhot kermaan ja kaada se liemeen. Keitä sekoitellen viitisen minuuttia. Tarkista maku. Lisää kääryleet kastikkeeseen ja kuumenna.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
160
670
11,5 g
4,2 g
7,0 g
5,0 g
1,0 g
1,8 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kg Naudan paahto- tai sisäpaistia,
1 tl Suolaa,
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,
1 dl Silputtua persiljaa,
Cocktailtikkuja sulkemiseen,
3 dl Vettä,
1 tl Kuivattua timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli