Pekonitaatelit
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | taateleita tai viikunoita |
| 170 g | pekonia |
- 1.
Leikkaa pekonit kahdeksi osaksi. Kieritä pekoniviipaleet taateleiden tai viikunoiden ympärille. Paista 225 asteessa noin 6–8 minuuttia. Tarjoile lämpiminä tai kylminä suolapaloina.
Pekonitaatelit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | taateleita tai viikunoita |
| 170 g | pekonia |
Valmistus
- 1
Leikkaa pekonit kahdeksi osaksi. Kieritä pekoniviipaleet taateleiden tai viikunoiden ympärille. Paista 225 asteessa noin 6–8 minuuttia. Tarjoile lämpiminä tai kylminä suolapaloina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












