Pekonitaatelit
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | taateleita tai viikunoita |
| 170 g | pekonia |
- 1.
Leikkaa pekonit kahdeksi osaksi. Kieritä pekoniviipaleet taateleiden tai viikunoiden ympärille. Paista 225 asteessa noin 6–8 minuuttia. Tarjoile lämpiminä tai kylminä suolapaloina.
Pekonitaatelit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | taateleita tai viikunoita |
| 170 g | pekonia |
Valmistus
- 1
Leikkaa pekonit kahdeksi osaksi. Kieritä pekoniviipaleet taateleiden tai viikunoiden ympärille. Paista 225 asteessa noin 6–8 minuuttia. Tarjoile lämpiminä tai kylminä suolapaloina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












