Voitele uunipelti hyvin. Levitä kohmeiset perunat pellille. Hienonna anjovikset ja painele ne perunoiden joukkoon. Mausta pippurilla. Valuta anjovisliemi ja kerma päälle. Lisää voi nokareina ja ripottele korppujauhot pinnalle.
Kypsennä kiusausta 225-asteisen uunin yläosassa 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Koristele tillillä.
VInkki: Sekoita lisäkkeeksi nopea punajuurisalaatti suikaloiduista etikkapunajuurista, omenakuutioista ja jogurtista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1198
286
22,8 g
14,0 g
16,5 g
2,5 g
1,0 g
3,5 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria,
3 rkl Hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli