Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pepperonipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Pepperoni- tai salamimakkaraa ohuina viipaleina
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
2 dl
Ruokakermaa
2 - 3 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa (tai timjamia)
Vastarouhittua mustapippuria

Lisäksi

400 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi makkaraviipaleet. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä pepperonia ensin melko kovalla lämmöllä tai kunnes se saa hieman väriä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja paista niitä hetki, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää herneet pannuun ja anna kuumentua. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta yrtillä ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pepperonikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.