Pepperonipasta

Nappaa talteen!
| 100 g | pepperoni- tai salamimakkaraa ohuina viipaleina |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (200 g) pakasteherneitä |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 - 3 rkl | silputtua tuoretta persiljaa (tai timjamia) |
| vastarouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 400 g | pastaa |
- 1.
Suikaloi makkaraviipaleet. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä pepperonia ensin melko kovalla lämmöllä tai kunnes se saa hieman väriä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja paista niitä hetki, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää herneet pannuun ja anna kuumentua. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta yrtillä ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pepperonikastikkeen kanssa.
Pepperonipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | pepperoni- tai salamimakkaraa ohuina viipaleina |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (200 g) pakasteherneitä |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 - 3 rkl | silputtua tuoretta persiljaa (tai timjamia) |
| vastarouhittua mustapippuria | |
Lisäksi | |
| 400 g | pastaa |
Valmistus
- 1
Suikaloi makkaraviipaleet. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä pepperonia ensin melko kovalla lämmöllä tai kunnes se saa hieman väriä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja paista niitä hetki, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää herneet pannuun ja anna kuumentua. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta yrtillä ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pepperonikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























