Pepperonipasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gpepperoni- tai salamimakkaraa ohuina viipaleina
1 kplsipuli
1 kplpieni kesäkurpitsa
1 rklöljyä
1 kpl(200 g) pakasteherneitä
2 dlruokakermaa
2 - 3 rklsilputtua tuoretta persiljaa (tai timjamia)
vastarouhittua mustapippuria

Lisäksi

400 gpastaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi makkaraviipaleet. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä pepperonia ensin melko kovalla lämmöllä tai kunnes se saa hieman väriä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja paista niitä hetki, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää herneet pannuun ja anna kuumentua. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta yrtillä ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pepperonikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä