Perinteinen kaalipata
Ainekset
Valmistus
Ruskista lampaanlihat voissa pannulla ruskeiksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta lihat syrjään. Leikkaa kaali pieniksi paloiksi. Hienonna sipulit ja leikkaa porkkanat ja lanttu reiluiksi paloiksi. Kuullota pannulla sipuleita sekä porkkana- ja lanttukuutioita.
Nostele pataan kerroksittain kaalia, lihapaloja sekä kasviksia. Lisää mausteeksi siirappia ja laakerinlehti. Kaada lopuksi päälle kuuma lihaliemi. Kypsennä pataa ensin 200 asteessa 1/2 tuntia ja laske sitten lämpötilaa 150 asteeseen anna hautua kannen alla vielä 1 1/2 tuntia. Ripottele pinnalle lopuksi runsaasti persiljasilppua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.