
Perinteinen lipeäkala uunissa
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Poista kalapalat pakkauksesta, huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Laita kalat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Paina paistomittari yhden kalapalan paksuimpaan kohtaan. Ripottele suola kaloille. Kypsennä uunissa 40–50 minuuttia tai kunnes kalan sisälämpötila on 70 astetta.
Nosta kalat vuoasta reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi valumaan ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle maustepippuria ja hienonnettua tilliä.
Tarjoa lipeäkala perinteiseen tyyliin keitettyjen perunoiden, valkokastikkeen ja herneiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.