Persikka-toscakakku - Yhteishyvä

Persikka-toscakakku

???
Annokset
12
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Mantelijauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
100 g
Margariinia

TÄYTE

1 kpl
Säilykepersikoita

PÄÄLLE

50 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1/2 dl
Kermaa tai maitoa
1 rkl
Vehnäjauhoja
100 g
Mantelilastuja

Näin teet

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen taikinaan sulatetun margariinin kanssa.Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (halkaisijaltaan 24 cm) irtopohjavuokaan.Paista 175 asteessa uunin alaosassa 30-35 minuuttia.Valuta persikat. Kiehauta kuorrutuksen aineet keskenään sekoittaen. Nosta kakku uunista, levitä persikanpuolikkaat kakun päälle ja peitä kuorrutuksella.Kuorruta kakkua vielä 225 asteessa noin 10 minuuttia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa