Persikka-toscakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Persikka-toscakakku

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ainekset

3 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Mantelijauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
100 g
Margariinia

täyte

1 kpl
Säilykepersikoita

päälle

50 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1/2 dl
Kermaa tai maitoa
1 rkl
Vehnäjauhoja
100 g
Mantelilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen taikinaan sulatetun margariinin kanssa.Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (halkaisijaltaan 24 cm) irtopohjavuokaan.Paista 175 asteessa uunin alaosassa 30-35 minuuttia.Valuta persikat. Kiehauta kuorrutuksen aineet keskenään sekoittaen. Nosta kakku uunista, levitä persikanpuolikkaat kakun päälle ja peitä kuorrutuksella.Kuorruta kakkua vielä 225 asteessa noin 10 minuuttia

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.